Trötta dagar

Har inte skrivit sedan i Söndagsnatt...

Jag kan inte påstå att jag sov särskilt bra natten till måndag. Tankarna om vad som skulle ha kunnat hänt började bombardera min hjärna. Stannade hemma på måndagen,försökte sova lite men det gick väl sådär.
Jenny har fortfarande rätt ont i axeln,så hon får leva på alvedon tills det börjar släppa. På måndag ska  hon inte använda sig av mitellan längre. Det är inte bra att ha armen för orörlig en längre tid,utan hon ska börjaröra mer och mer på den.

Polisen har fortfarande inte hört av sig till henne och jag känner att det skulle vara skönt om det fick bli gjort så "domen" kommer nå´n gång.

Igår jobbade jag iaf och det var fullt upp från start till slut. Det finns så mycket att göra hela tiden när man är på Åhlens-det är så kul!
När jag kom hem så var det bara att äta lite och göra sig klar för körövningen. Lena var sjuk så hon kunde inte fara ( nära att jag också stannade hemma). Jag for i alla fall och det var rätt mycket bortfall,speciellt på altarna.
Vi hann bara med att öva på två sånger. Men dom börjar sitta nu så det är ju bra.

Nä, nu måste jag göra mig klar för dagen! 

Det värsta med att vara mamma

Halv nio ikväll fick jag ett samatal från en kvinna som undrade om jag var Jenny´s mamma. Tusen tankar han flyga i mitt huvud medans jag svarade ja. Hon har krockat och vi har ringt ambulanesn hör jag denna kvinna säga. Sen hör jag egentligen inte så mycket mer av vad hon sa. Hela kroppen började skaka och tårarna rinna. Panik helt enkelt!!

Satte mig i bilen och hur jag kunde köra dit är för mig helt otroligt. Väl framme så möttes jag en syn som man bävar för. Dottern låg på backen med en filt på sig. Paniken växte ännu mer. Som skönt var så var hon vid medvetande,det blödde ingenstans och hon kunde prata med mig. Hennes kompis satt och hölle henne i handen och några vuxna satt också vid henne. TACK snälla ni som brydde er!!

Till slut kom ambulansen (eller två ambulanser ) och vi åkte in till akuten Hur var moppen och bilen tog vägen vet jag egentligen inte. Det mesta känns som i en dimma.

Efter röntgen på höft,bäckenet och axeln/armen så ser det inte ut att vara någon fraktur. Men vi får inte veta säkert förrän i morgon. Hon har jätteont i axeln och har nu armen i en mitella. Den ska hon ha i en vecka till att börja med.

Känner bara att jag var tvungen att få skriva av mig på en gång. Och dra en lättnadets suck över att det inte var allvarligt.

                                     

Skriver mer i morgon,nu ska jag försöka sova. God natt!!


Solstrålar

Puh! Hann dammsuga å piska alla soffkuddar innan den underbara solen dök upp. Tror faktiskt inte att jag kan få nog av solen. Insåg att det var dags-även för mig-att raka mina vinterben. Det hanns dock inte med det idag.
                       

Satt å såg på Robinsson-tycker det är sååå intressant å se alla paktbildningar och intriger. Min bror sökte faktiskt och kom så långt som intervju-kul tycker jag!
Dotterns kille och kompisar satt å trängdes med oss i soffan. Trevligt som bara den :)

Annars har jag suttit å letat efter snygga mattor och jag hittade verkligen jag vill ha under köksbordet. Kul med lite färg nu när det är vår och snart sommar. Men den får bara finnas i mina drömmar, 2695.- är lite för mycket pengar för oss just nu...
                                                      
                                                                         Korall Ryamatta finns på EuropaMöbler

Dammråttor

Följande har hunnits med på morgonen:

Tvätt
Disk
Dammtorkning
Omplantering av några växter ( Kent tog fram sina gröna fingrar )


Har även tänkt att dammsuga HELA huset, ta ut alla soffkuddar och dammpiska dom.
Sen hoppas jag verkligen att solen bestämmer sig för att lysa på vår altan-den har smygtittat fram lite..


Sen har Åsa P. lovat att köpa spegeln Krabb eftersom hon har åkt på IKEA. Dottern har tjatat om en spegel i hennes rum ett bra tag nu. Så hon lär ju bli glad.
Gissa om jag önskar att jag haft råd att följa med!!!!!!!



Äntligen Fredag!

Har jobbat idag och det har varit riktigt roligt faktiskt! Fick mycket gjort så jag känner mig riktigt duktig :)

Dottern hämtade mig med moppen när jag klev av bussen,hon ville dock inte köra av nå´n anledning. Så jag satte mig vid styret och puttrade uppför backen med dottern bakom mig. Moppen går rätt segt i den otroligt dryga backen vi har upp till oss.

Väl hemma så vankades det grillat kött och hasselbackspotatis. Gott!! Det var riktigt varmt ute fastän solen inte har varit framme idag.Hoppas på bättre väder i morgon!

Har tänkt att storstäda i morgon bitti,kan säga att det behövs! Fönstrerna skulle också behövas torkas...det känns faktiskt lite jobbigt. Kan kanske gulla med Kent :)

        

Väntar på att dottern och hennes pojkvän dyker upp snart så att jag kan gå å´lägga mig... God natt!

Fräknar och skratt

Dottern har inte brutit nå´t i sin arm så det slutade väl.

Har suttit i solen hela eftermiddan. Dottern och hennes kompis Bullen har hållit mig och sambon sällskap.
Tycker det är så trevligt att ha ungdomarna hemma och att dom kan umgås lite med oss vuxna.

Måste bara få berätta vad som hände igår. Åsa P skulle hämta mig eftersom vi skulle på arbetsförmedlingen. Hon körde upp på våran infart och skulle springa in å hämta mig,men hon glömde att dra åt handbromsen så när hon precis hade stigit ut bilen så rullade den rakt in i våran bil.
Det tog på höger kant av våran kofångare och på Åsa´s bil ( som egentligen är hennes pappas )blev ena hela extraljuset intryckt-utan att glaset gick sönder. Det är borta lite färg på våran så det blir ju inte en så dyr historia-hoppas jag för Åsa´s skull ;) Värre var det nog med hennes pappas bil...

På arbetsförmedlingen var det rätt så värdelöst. Vi var klara redan vid halvtolv. Så vi åkte till Maria och fikade å babblade en stund. Sedan skjutsade Åsa hem mig på hennes moppe.
Solen var lika varm och go´igår så vi satte oss ute på altanen. Eva och Gizmo kom också. En härlig eftermiddag med goda vänner i underbart solsken helt enkelt!


     Dottern som fixar sommarben. Det är Bullen som syns bakom :)

Soligt värre

När jag vaknade i morse kände jag mig faktiskt utvilad och till min glädje så sken solen för fullt utanför.
Mitt första inägg på min alldeles nya blogg :)

Tanken är att jag ska försöka mig på att göra mig en egen design så småningom... annars får jag nog ta hjälp.

Idag blir det att fara med dottern till vårdcentralen för hon har gjort illa sig i armen på nå´t obegripligt sätt-inte lönt att jag ens förklarar hur.Hoppas bara att det inte är så allvarligt!
Sen blir det att åka in å jobba på min praktikplats. Så solen får vänta...

Näe,nu är det nog dags att jag gör mig i ordning så jag är klar till halvelva.
Fast jag skulle helst vilja att fortsätta å skriva...det får bli sen idag helt enkelt...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0